Real Madrid en Tottenham zouden na lange onderhandelingen eindelijk een akkoord hebben bereikt over de transfer van Gareth Bale.

De Koninklijke legt voor de international uit Wales een transfersom van 99 miljoen euro op tafel, zo meldt het Spaanse sportblad Marca. Indien de informatie correct is, wordt de 24-jarige Bale de duurste voetballer aller tijden.

Het huidige record staat op naam van de Portugees Cristiano Ronaldo. Die verhuisde in 2009 voor 94 miljoen euro van Manchester United naar Real Madrid. (Belga/INM)

Real Madrid en Tottenham zouden na lange onderhandelingen eindelijk een akkoord hebben bereikt over de transfer van Gareth Bale. De Koninklijke legt voor de international uit Wales een transfersom van 99 miljoen euro op tafel, zo meldt het Spaanse sportblad Marca. Indien de informatie correct is, wordt de 24-jarige Bale de duurste voetballer aller tijden. Het huidige record staat op naam van de Portugees Cristiano Ronaldo. Die verhuisde in 2009 voor 94 miljoen euro van Manchester United naar Real Madrid. (Belga/INM)