Een groep supporters die in juni op de Rode Duivels-camping in Brazilië verbleef, is zwaar teleurgesteld in de Belgische Voetbalbond, die de reisformule mee aan de man bracht. Dat bericht Het Laatste Nieuws.

Tijdens de Wereldbeker werd al snel duidelijk dat de faciliteiten op de camping zwaar te wensen overlieten. Zo was er onder meer geen wifi of elektriciteit. 'Er werd ons een voorstel tot compensatie beloofd tegen midden augustus. Het ging over een terugbetaling. Maar momenteel weten we nog steeds van niets', schrijven ze in een boze, open brief aan de Voetbalbond.

'Er is zelfs niet gecommuniceerd dat de onderhandelingen vertraging hebben, of iets dergelijks. Jullie laten ons gewoon in de kou staan. Wij hebben alles betaald, jullie hebben al het geld ontvangen.'

De Voetbalbond liet weten dat de reisformule georganiseerd werd door Oranje Camping. 'Die zullen tegen 1 november een voorstel doen. De fans moeten, spijtig genoeg, nog even geduld tonen.' (Belga/SD)

Tijdens de Wereldbeker werd al snel duidelijk dat de faciliteiten op de camping zwaar te wensen overlieten. Zo was er onder meer geen wifi of elektriciteit. 'Er werd ons een voorstel tot compensatie beloofd tegen midden augustus. Het ging over een terugbetaling. Maar momenteel weten we nog steeds van niets', schrijven ze in een boze, open brief aan de Voetbalbond. 'Er is zelfs niet gecommuniceerd dat de onderhandelingen vertraging hebben, of iets dergelijks. Jullie laten ons gewoon in de kou staan. Wij hebben alles betaald, jullie hebben al het geld ontvangen.' De Voetbalbond liet weten dat de reisformule georganiseerd werd door Oranje Camping. 'Die zullen tegen 1 november een voorstel doen. De fans moeten, spijtig genoeg, nog even geduld tonen.' (Belga/SD)