De in het tussenseizoen van Club Brugge overgekomen Rode Duivel werd dinsdag matchwinnaar voor PSG door op bezoek in Bazel in de slotminuut met een pegel de 1-2 in doel te knallen. Dat doelpunt van de rechterflankverdediger maakt net als de treffer van Legia Warschau-middenvelder Vadis Odjidja-Ofoe tegen Real Madrid nog kans om verkozen te worden tot mooiste doelpunt van de week. In Bazel had Meunier dinsdag ook al de assist afgeleverd voor het openingsdoelpunt van de Parijzenaars.

Kevin De Bruyne is er opvallend genoeg niet bij in het Team van de Week. Een ontketende De Bruyne zorgde er dinsdag nochtans voor dat Manchester City een 3-1 thuiszege boekte tegen FC Barcelona. De Duitser Ilkay Gündogan, collega van De Bruyne op het City-middenveld, kreeg dan weer wel een plaats in het elftal van de week. KDB maakt wel nog kans om verkozen te worden tot 'Speler van de Week'. (Belga)

De in het tussenseizoen van Club Brugge overgekomen Rode Duivel werd dinsdag matchwinnaar voor PSG door op bezoek in Bazel in de slotminuut met een pegel de 1-2 in doel te knallen. Dat doelpunt van de rechterflankverdediger maakt net als de treffer van Legia Warschau-middenvelder Vadis Odjidja-Ofoe tegen Real Madrid nog kans om verkozen te worden tot mooiste doelpunt van de week. In Bazel had Meunier dinsdag ook al de assist afgeleverd voor het openingsdoelpunt van de Parijzenaars. Kevin De Bruyne is er opvallend genoeg niet bij in het Team van de Week. Een ontketende De Bruyne zorgde er dinsdag nochtans voor dat Manchester City een 3-1 thuiszege boekte tegen FC Barcelona. De Duitser Ilkay Gündogan, collega van De Bruyne op het City-middenveld, kreeg dan weer wel een plaats in het elftal van de week. KDB maakt wel nog kans om verkozen te worden tot 'Speler van de Week'. (Belga)