Uitblinker bij Hamburg was de Kroaat Mladen Petric. Eerst kopte hij een afgeweken voorzet binnen (0-1), nadien sloeg hij het stadion met verstomming door een voorzet van Aogo met een schitterende omhaal voorbij Standard-doelman Sinan Bolat te trappen (1-2).

Tussen de twee klasseflitsen van de Kroaat door, had De Camargo de 1-1 voor Standard gemaakt. De Peruviaanse invaller Guerrero zette diep in de blessuretijd de 1-3 op het scorebord.

Hamburg stoot nu door naar de halve finales van de Europa League, samen met FC Liverpool, Fulham en Atletico Madrid.

Bekijk hier het spectaculaire tweede doelpunt van Petric:

Uitblinker bij Hamburg was de Kroaat Mladen Petric. Eerst kopte hij een afgeweken voorzet binnen (0-1), nadien sloeg hij het stadion met verstomming door een voorzet van Aogo met een schitterende omhaal voorbij Standard-doelman Sinan Bolat te trappen (1-2). Tussen de twee klasseflitsen van de Kroaat door, had De Camargo de 1-1 voor Standard gemaakt. De Peruviaanse invaller Guerrero zette diep in de blessuretijd de 1-3 op het scorebord. Hamburg stoot nu door naar de halve finales van de Europa League, samen met FC Liverpool, Fulham en Atletico Madrid. Bekijk hier het spectaculaire tweede doelpunt van Petric: