Sterkhouder N'Golo Kanté heeft een besmetting met het coronavirus opgelopen en moet daarom forfait geven voor de Final Four. Corentin Tolisso is nog steeds geblesseerd. Deschamps heeft onder meer Marseille-middenvelder Mattéo Guendouzi geselecteerd om deze afwezigheid op te vangen. Het aanvallende toptrio Karim Benzema, Antoine Griezmann en Kylian Mbappé krijgt het gezelschap van Wissam Ben Yedder, Anthony Martial en Moussa Diaby. Keeper Steve Mandanda, die lange tijd deel uitmaakte van de nationale ploeg, is afwezig omdat hij zijn basisplaats bij Olympique Marseille heeft verloren.

De winnaar van de wedstrijd tussen België en Frankrijk neemt het in de finale van de tweede editie van de Nations League op tegen Italië of Spanje.

Sterkhouder N'Golo Kanté heeft een besmetting met het coronavirus opgelopen en moet daarom forfait geven voor de Final Four. Corentin Tolisso is nog steeds geblesseerd. Deschamps heeft onder meer Marseille-middenvelder Mattéo Guendouzi geselecteerd om deze afwezigheid op te vangen. Het aanvallende toptrio Karim Benzema, Antoine Griezmann en Kylian Mbappé krijgt het gezelschap van Wissam Ben Yedder, Anthony Martial en Moussa Diaby. Keeper Steve Mandanda, die lange tijd deel uitmaakte van de nationale ploeg, is afwezig omdat hij zijn basisplaats bij Olympique Marseille heeft verloren.De winnaar van de wedstrijd tussen België en Frankrijk neemt het in de finale van de tweede editie van de Nations League op tegen Italië of Spanje.