De Belgische Voetbalbond (KBVB) eist geen bijkomende schorsing voor KV Mechelenverdediger Antonio Ghomsi, die zondagavond rood pakte in de competitiewedstrijd op het veld van RSC Anderlecht.

Het bondsparket oordeelde dat de uitsluiting voldoende was.

Overdreven

KV Mechelen incasseerde tegen Anderlecht twee rode kaarten, maar vooral de eerste, voor Ghomsi na een tackle op Matias Suarez, was volgens velen een overdreven zware sanctie van scheidsrechter Tim Pots.

Voor Ghomsi's ploegmaat Maxim Biset stelde de KBVB een schorsing van één speeldag en een boete van 100 euro voor. De ingevallen Biset werd in het begin van de tweede helft uitgesloten na een fout op de doorgebroken Romelu Lukaku.

RSC Anderlecht won het duel tegen KV Mechelen uiteindelijk met 5-0.

De Belgische Voetbalbond (KBVB) eist geen bijkomende schorsing voor KV Mechelenverdediger Antonio Ghomsi, die zondagavond rood pakte in de competitiewedstrijd op het veld van RSC Anderlecht. Het bondsparket oordeelde dat de uitsluiting voldoende was. Overdreven KV Mechelen incasseerde tegen Anderlecht twee rode kaarten, maar vooral de eerste, voor Ghomsi na een tackle op Matias Suarez, was volgens velen een overdreven zware sanctie van scheidsrechter Tim Pots. Voor Ghomsi's ploegmaat Maxim Biset stelde de KBVB een schorsing van één speeldag en een boete van 100 euro voor. De ingevallen Biset werd in het begin van de tweede helft uitgesloten na een fout op de doorgebroken Romelu Lukaku. RSC Anderlecht won het duel tegen KV Mechelen uiteindelijk met 5-0.