De Rode Duivels spelen op vrijdag 7 juni hun zevende WK-kwalificatiewedstrijd in groep A tegen Servië in een uitverkocht Koning Boudewijnstadion. Dat heeft de Belgische Voetbalbond (KBVB) laten weten. Dinsdag 7 mei konden de fans vanaf 12u via de KBVB-website tickets bestellen voor de partij tegen de Serviërs. Luttele minuten later tweette de Voetbalbond al: "België-Servië is helemaal uitverkocht! De Rode Duivels spelen voor de vijfde maal op rij in een vol Koning Boudewijnstadion. Bravo supporters!".

Steven martens, de CEO van de Belgische Voetbalbond meldde: "In minder dan twee minuten alle tickets uitverkocht."

Groep A

De hype rond de Rode Duivels blijft dus maar duren. Eerder speelde de selectie van bondscoach Marc Wilmots ook al zijn thuiswedstrijden tegen Nederland (4-2), Kroatië (1-1), Schotland (2-0) en Macedonië (1-0) in een volgepakt Koning Boudewijnstadion.

Na zes speeldagen staan de Rode Duivels met zestien punten samen met Kroatië aan de leiding in groep A. Op de zevende speeldag nemen de Kroaten het in eigen huis op tegen Schotland. (Belga/INM)

De Rode Duivels spelen op vrijdag 7 juni hun zevende WK-kwalificatiewedstrijd in groep A tegen Servië in een uitverkocht Koning Boudewijnstadion. Dat heeft de Belgische Voetbalbond (KBVB) laten weten. Dinsdag 7 mei konden de fans vanaf 12u via de KBVB-website tickets bestellen voor de partij tegen de Serviërs. Luttele minuten later tweette de Voetbalbond al: "België-Servië is helemaal uitverkocht! De Rode Duivels spelen voor de vijfde maal op rij in een vol Koning Boudewijnstadion. Bravo supporters!". Steven martens, de CEO van de Belgische Voetbalbond meldde: "In minder dan twee minuten alle tickets uitverkocht." Groep A De hype rond de Rode Duivels blijft dus maar duren. Eerder speelde de selectie van bondscoach Marc Wilmots ook al zijn thuiswedstrijden tegen Nederland (4-2), Kroatië (1-1), Schotland (2-0) en Macedonië (1-0) in een volgepakt Koning Boudewijnstadion. Na zes speeldagen staan de Rode Duivels met zestien punten samen met Kroatië aan de leiding in groep A. Op de zevende speeldag nemen de Kroaten het in eigen huis op tegen Schotland. (Belga/INM)