In de Turkse competitie blijft Trabzonspor maar kwakkelen. De nummer twee van vorig seizoen verloor nu ook op eigen veld met 1-2 van middenmoter Gençlerbirligi, dat wordt getraind door Fuat Capa en waar Randall Azofeifa (ex-AA Gent) en Joachim Mununga (ex-YR KV Mechelen) onder contract liggen.

Didier Zokora (ex-RC Genk) zat in de tribune, maar met Gustavo Colman (ex-Beerschot) in de basiself kon Trabzonspor de doelpunten van Soner Aydogdu en Yasin Öztekin niet meer ophalen. Colman bracht met een benutte strafschop de spanning nog wel terug, maar verder dan een bal op de lat en paal kwam zijn team niet.

Na vijftien competitieduels prijkt Trabzonspor daardoor op een teleurstellende tiende plaats, met maar liefst tien punten achterstand op koploper Galatasaray. Gençlerbirligi steeg door de winst naar de negende plek, met een punt meer dan Trabzonspor.

In de Turkse competitie blijft Trabzonspor maar kwakkelen. De nummer twee van vorig seizoen verloor nu ook op eigen veld met 1-2 van middenmoter Gençlerbirligi, dat wordt getraind door Fuat Capa en waar Randall Azofeifa (ex-AA Gent) en Joachim Mununga (ex-YR KV Mechelen) onder contract liggen. Didier Zokora (ex-RC Genk) zat in de tribune, maar met Gustavo Colman (ex-Beerschot) in de basiself kon Trabzonspor de doelpunten van Soner Aydogdu en Yasin Öztekin niet meer ophalen. Colman bracht met een benutte strafschop de spanning nog wel terug, maar verder dan een bal op de lat en paal kwam zijn team niet. Na vijftien competitieduels prijkt Trabzonspor daardoor op een teleurstellende tiende plaats, met maar liefst tien punten achterstand op koploper Galatasaray. Gençlerbirligi steeg door de winst naar de negende plek, met een punt meer dan Trabzonspor.