De Fransen hebben er een turbulent WK opzitten. Ze eindigden troosteloos laatste in hun reeks en spits Nicolas Anelka werd naar huis gestuurd, nadat hij bondscoach Raymond Domenech had beledigd..

Toen president Nicolas Sarkozy zich met de zaak bemoeide bleek de afgang in Zuid-Afrika zowaar een staatszaak te worden.

Donderdag op de luchthaven van Le Bourget stond ook nog eens een meute ontevreden fans en ook journalisten de spelers op te wachten. Gelukkig voor de Franse ploeg kon door een politiemacht de confrontatie vermeden worden en konden de spelers in autobussen en auto's wegvluchten.

De Fransen hebben er een turbulent WK opzitten. Ze eindigden troosteloos laatste in hun reeks en spits Nicolas Anelka werd naar huis gestuurd, nadat hij bondscoach Raymond Domenech had beledigd.. Toen president Nicolas Sarkozy zich met de zaak bemoeide bleek de afgang in Zuid-Afrika zowaar een staatszaak te worden. Donderdag op de luchthaven van Le Bourget stond ook nog eens een meute ontevreden fans en ook journalisten de spelers op te wachten. Gelukkig voor de Franse ploeg kon door een politiemacht de confrontatie vermeden worden en konden de spelers in autobussen en auto's wegvluchten.