Georges Leekens wordt bondscoach van Tunesië. Hij zit op op 7 juni al op de bank in de vriendschappelijke wedstrijd tegen de Rode Duivels.

Leekens tekende voor twee jaar met een optie op nog eens twee jaar. Dat is ons bevestigd door makelaar Istvan Bognar, die bij de besprekingen betrokken was. Hij was sinds gisteravond in Tunis, dus alles is snel gegaan.

Rode Duivels

Leekens zat sinds zijn ontslag bij Club Brugge in november 2012 zonder werkgever. Vóór zijn passage bij blauw-zwart was hij voor de tweede keer in zijn carrière bondscoach van de Rode Duivels. Eerder coachte hij ook al de Algerijnse nationale ploeg. Vorige week werd Leekens nog aan Togo gelinkt.

De oefenpot tegen Tunesië is de laatste van de Rode Duivels voor de start van het wereldkampioenschap in Brazilië op 12 juni. (KVDA/JH)

Georges Leekens wordt bondscoach van Tunesië. Hij zit op op 7 juni al op de bank in de vriendschappelijke wedstrijd tegen de Rode Duivels. Leekens tekende voor twee jaar met een optie op nog eens twee jaar. Dat is ons bevestigd door makelaar Istvan Bognar, die bij de besprekingen betrokken was. Hij was sinds gisteravond in Tunis, dus alles is snel gegaan. Rode Duivels Leekens zat sinds zijn ontslag bij Club Brugge in november 2012 zonder werkgever. Vóór zijn passage bij blauw-zwart was hij voor de tweede keer in zijn carrière bondscoach van de Rode Duivels. Eerder coachte hij ook al de Algerijnse nationale ploeg. Vorige week werd Leekens nog aan Togo gelinkt. De oefenpot tegen Tunesië is de laatste van de Rode Duivels voor de start van het wereldkampioenschap in Brazilië op 12 juni. (KVDA/JH)