'De Leeuw' mag trots zijn op zijn spelers want Lekhwiya kwam op achterstand maar vocht terug. De Senegalese middenvelder Issiar Dia en de Qatarese spits Sebastián Soria waren de helden, met elk twee doelpunten.

Djibril Cissé

De partij kon voor Gerets en de zijnen niet slechter beginnen. Na amper één minuut spelen zag hij hoe Djibril Cissé de thuisploeg een dreun verkocht. De ex-spits van onder meer Liverpool, Marseille, Lazio en QPR zette zo zijn club op rozen.

Amper een halfuur later was de stand alweer in het voordeel van Lekhwiya. Op het uur bracht Al Gharafaspits Rafael Alex de bordjes weer gelijk. Tot tien minuten later Soria Al Gharafa alle adem ontnam. In blessuretijd deed hij dat nog eens over, met zijn tweede van de avond.

Raúl Gonzalez Blanco

Komende zaterdag treft Gerets Al Sadd in de halve finales. Al Sadd is de kampioen in de eigen competitie en de club van (ex-)Real Madridicoon Raúl. (ML)

'De Leeuw' mag trots zijn op zijn spelers want Lekhwiya kwam op achterstand maar vocht terug. De Senegalese middenvelder Issiar Dia en de Qatarese spits Sebastián Soria waren de helden, met elk twee doelpunten.Djibril CisséDe partij kon voor Gerets en de zijnen niet slechter beginnen. Na amper één minuut spelen zag hij hoe Djibril Cissé de thuisploeg een dreun verkocht. De ex-spits van onder meer Liverpool, Marseille, Lazio en QPR zette zo zijn club op rozen. Amper een halfuur later was de stand alweer in het voordeel van Lekhwiya. Op het uur bracht Al Gharafaspits Rafael Alex de bordjes weer gelijk. Tot tien minuten later Soria Al Gharafa alle adem ontnam. In blessuretijd deed hij dat nog eens over, met zijn tweede van de avond.Raúl Gonzalez BlancoKomende zaterdag treft Gerets Al Sadd in de halve finales. Al Sadd is de kampioen in de eigen competitie en de club van (ex-)Real Madridicoon Raúl. (ML)