Erik Gerets en Pim Verbeek, respectievelijk bondscoach van het A-elftal en directeur opleidingen/Olympisch bondscoach van Marokko, liggen met elkaar overhoop. Verbeek stoort zich aan het selectiebeleid van Gerets.

Gerets sprak over de problemen in de Marokkaanse krant Le Matin, meldt Voetbal International (VI).

Selectie

Gerets selecteerde de afgelopen maanden diverse spelers van de Olympische ploeg van Verbeek. "Daar is niets op tegen - integendeel, ik juich het zelfs toe - maar ik vind het normaal dat er vooraf even overleg is", reageert Verbeek aan VI.

Ook maakte onze landgenoot een administratieve blunder waar de Nederlander last mee heeft gekregen. Gerets riep de Nederlandse Marokkaan Nacer Barazite op. De 21-jarige speler van Austria Wien komt echter uit voor Jong Oranje. Een speler kan niet van nationaal elftal wisselen zonder toestemming van de Wereldvoetbalbond FIFA.

Verbeek heeft zijn onvrede over de werkwijze van Gerets per e-mail aan hem kenbaar gemaakt, maar kreeg nog geen reactie. Gerets wil donderdag in het bijzijn van bondsvoorzitter Ali Fassi Fihri met Verbeek rond de tafel zitten, aldus nog VI. (KVDA)

Erik Gerets en Pim Verbeek, respectievelijk bondscoach van het A-elftal en directeur opleidingen/Olympisch bondscoach van Marokko, liggen met elkaar overhoop. Verbeek stoort zich aan het selectiebeleid van Gerets. Gerets sprak over de problemen in de Marokkaanse krant Le Matin, meldt Voetbal International (VI). Selectie Gerets selecteerde de afgelopen maanden diverse spelers van de Olympische ploeg van Verbeek. "Daar is niets op tegen - integendeel, ik juich het zelfs toe - maar ik vind het normaal dat er vooraf even overleg is", reageert Verbeek aan VI. Ook maakte onze landgenoot een administratieve blunder waar de Nederlander last mee heeft gekregen. Gerets riep de Nederlandse Marokkaan Nacer Barazite op. De 21-jarige speler van Austria Wien komt echter uit voor Jong Oranje. Een speler kan niet van nationaal elftal wisselen zonder toestemming van de Wereldvoetbalbond FIFA. Verbeek heeft zijn onvrede over de werkwijze van Gerets per e-mail aan hem kenbaar gemaakt, maar kreeg nog geen reactie. Gerets wil donderdag in het bijzijn van bondsvoorzitter Ali Fassi Fihri met Verbeek rond de tafel zitten, aldus nog VI. (KVDA)