Eric Gerets heeft met Marokko een pijnlijke 1-0 nederlaag geleden tegen buurland en rivaal Algerije, in de voorronde van de Africa Cup. Het was de eerste officiële match van Gerets als bondscoach van Marokko.

Al na 5 minuten maakte Hassan Yebda van op de penaltystip de enige goal van de wedstrijd.

In groep D van de kwalificatiecampagne voor de Africa Cup van 2012 hebben de vier ploegen - Tanzania won zaterdag met 2-1 tegen Centraal-Afrika - nu allemaal 4 punten uit 3 wedstrijden. Alleen de groepswinnaar plaatst zich rechtstreeks voor de eindronde, die plaatsvindt in Gabon en Equatoriaal Guinea.

Eric Gerets heeft met Marokko een pijnlijke 1-0 nederlaag geleden tegen buurland en rivaal Algerije, in de voorronde van de Africa Cup. Het was de eerste officiële match van Gerets als bondscoach van Marokko. Al na 5 minuten maakte Hassan Yebda van op de penaltystip de enige goal van de wedstrijd. In groep D van de kwalificatiecampagne voor de Africa Cup van 2012 hebben de vier ploegen - Tanzania won zaterdag met 2-1 tegen Centraal-Afrika - nu allemaal 4 punten uit 3 wedstrijden. Alleen de groepswinnaar plaatst zich rechtstreeks voor de eindronde, die plaatsvindt in Gabon en Equatoriaal Guinea.