In de kwartfinales van de Franse Ligabeker ging Lille met 2-1 onderuit bij Ol. Lyon, nadat de kampioen via een doelpunt van Joe Cole - op aangeven van Rode Duivel Eden Hazard - op voorsprong was gekomen.

Behalve de invalbeurt na een uur van David Rozehnal (ex-Club Brugge) bij de Noord-Fransen viel er nog ander positief nieuws te rapen van een landgenoot. Jeugdinternational Gianni Bruno (20), die een gedeelte van zijn opleiding genoot bij Standard maar al geruime tijd onder contract ligt bij Lille, debuteerde een kwartier voor affluiten.

De spits is sinds afgelopen zomer opgenomen in de profkern. Hij wordt gevolgd door een aantal Belgische ploegen, waaronder KV Kortrijk, die Bruno graag voor enkele maanden zouden huren. (FV)

In de kwartfinales van de Franse Ligabeker ging Lille met 2-1 onderuit bij Ol. Lyon, nadat de kampioen via een doelpunt van Joe Cole - op aangeven van Rode Duivel Eden Hazard - op voorsprong was gekomen. Behalve de invalbeurt na een uur van David Rozehnal (ex-Club Brugge) bij de Noord-Fransen viel er nog ander positief nieuws te rapen van een landgenoot. Jeugdinternational Gianni Bruno (20), die een gedeelte van zijn opleiding genoot bij Standard maar al geruime tijd onder contract ligt bij Lille, debuteerde een kwartier voor affluiten. De spits is sinds afgelopen zomer opgenomen in de profkern. Hij wordt gevolgd door een aantal Belgische ploegen, waaronder KV Kortrijk, die Bruno graag voor enkele maanden zouden huren. (FV)