'Het is een ongelooflijk mooi toernooi en de organisatie is perfect. Het Russische voetbal heeft duidelijk een stap voorwaarts gezet', liet de Zwitser optekenen.

Infantino was samen met Russisch president Vladimir Poetin op het Rode Plein om er de aftrap te geven van een voetbalwedstrijd tussen Russische weeshuizen.

Infantino sprak zich ook even uit over het veld van Samara, waar Colombia en Senegal later donderdag (om 16u00) hun laatste groepswedstrijd afwerken. Dat zou er niet te best bij liggen. 'Ik ga vandaag nog naar Samara om er het veld te bekijken', zei Infantino. 'Ik kijk er op toe dat ze het gras op de juiste hoogte knippen, zodat er geen klachten mogelijk zullen zijn.'

Over de vroegtijdige uitschakeling van Duitsland woensdag, in de groepsfase, wilde Infantino niet te veel kwijt. 'Dat is voetbal', zei hij met een knipoog.

'Het is een ongelooflijk mooi toernooi en de organisatie is perfect. Het Russische voetbal heeft duidelijk een stap voorwaarts gezet', liet de Zwitser optekenen. Infantino was samen met Russisch president Vladimir Poetin op het Rode Plein om er de aftrap te geven van een voetbalwedstrijd tussen Russische weeshuizen.Infantino sprak zich ook even uit over het veld van Samara, waar Colombia en Senegal later donderdag (om 16u00) hun laatste groepswedstrijd afwerken. Dat zou er niet te best bij liggen. 'Ik ga vandaag nog naar Samara om er het veld te bekijken', zei Infantino. 'Ik kijk er op toe dat ze het gras op de juiste hoogte knippen, zodat er geen klachten mogelijk zullen zijn.' Over de vroegtijdige uitschakeling van Duitsland woensdag, in de groepsfase, wilde Infantino niet te veel kwijt. 'Dat is voetbal', zei hij met een knipoog.