In de 57e minuut maakte de Arsenalmiddenvelder de 1-0 voorsprong van Slovenia ongedaan, een kwartier later trapte hij de bezoekers op voorsprong met een magistrale pegel vanaf 25 meter die op bijna exact dezelfde plaats als zijn eerste in doel belandde. Bovendien mocht ook de assist met een hakje van Adam Lallana best gezien worden.

Oud-international Gary Lineker was duidelijk onder de indruk. 'Laat ik het zo stellen: als we een top 10 hadden, dan stond deze erin,' zei de analist op de BBC-radio.

Eerste doelpunt van Jack Wilshere vanaf 4:20, tweede vanaf vanaf 6:00

Pecnik maakte nog gelijk voor Slovenië, maar Rooney scoorde meteen weer tegen: 2-3 voor Engeland, dat zo ongeslagen aan de leiding blijft in groep E van de EK-voorronde. (KVDA)

In de 57e minuut maakte de Arsenalmiddenvelder de 1-0 voorsprong van Slovenia ongedaan, een kwartier later trapte hij de bezoekers op voorsprong met een magistrale pegel vanaf 25 meter die op bijna exact dezelfde plaats als zijn eerste in doel belandde. Bovendien mocht ook de assist met een hakje van Adam Lallana best gezien worden. Oud-international Gary Lineker was duidelijk onder de indruk. 'Laat ik het zo stellen: als we een top 10 hadden, dan stond deze erin,' zei de analist op de BBC-radio.Eerste doelpunt van Jack Wilshere vanaf 4:20, tweede vanaf vanaf 6:00Pecnik maakte nog gelijk voor Slovenië, maar Rooney scoorde meteen weer tegen: 2-3 voor Engeland, dat zo ongeslagen aan de leiding blijft in groep E van de EK-voorronde. (KVDA)