Toch kon het Malinwabestuur Gorius overtuigen om te blijven. Meer zelfs: de Fransman ondertekende een verbeterd contract dat hem tot 2016 aan de club verbindt.

In Sport/Voetbalmagazine komt Gorius - afgelopen weekend tegen STVV met een doelpunt alweer beslissend - terug op die bewogen periode. Gorius: "In de nacht voordat ik de beslissing nam, deed ik geen oog toe. Bij Mechelen wilden zowel de directie, de ploegmaats als de fans dat ik bleef. De beleidsmensen schotelden me een contract van lange duur voor én ik voel me heel goed in deze familiale club. Dat zijn belangrijke dingen om me voort te kunnen ontwikkelen."

Toch enigszins merkwaardig, aangezien Gorius altijd te kennen gaf graag een trapje hoger te gaan spelen. "En dat blijf ik zeggen", gaat de Fransman verder. "Dat ik een contract voor vijf jaar tekende, betekent niet dat ik vijf jaar blijf. Het voorstel van Gent was heel goed, alleen vind ik het verschil tussen Mechelen en Gent niet heel groot. Mocht er een club aan mijn mouw getrokken hebben waarbij de kloof met KV breder was, dan had ik misschien nog dieper nagedacht." (KDR)

Toch kon het Malinwabestuur Gorius overtuigen om te blijven. Meer zelfs: de Fransman ondertekende een verbeterd contract dat hem tot 2016 aan de club verbindt. In Sport/Voetbalmagazine komt Gorius - afgelopen weekend tegen STVV met een doelpunt alweer beslissend - terug op die bewogen periode. Gorius: "In de nacht voordat ik de beslissing nam, deed ik geen oog toe. Bij Mechelen wilden zowel de directie, de ploegmaats als de fans dat ik bleef. De beleidsmensen schotelden me een contract van lange duur voor én ik voel me heel goed in deze familiale club. Dat zijn belangrijke dingen om me voort te kunnen ontwikkelen." Toch enigszins merkwaardig, aangezien Gorius altijd te kennen gaf graag een trapje hoger te gaan spelen. "En dat blijf ik zeggen", gaat de Fransman verder. "Dat ik een contract voor vijf jaar tekende, betekent niet dat ik vijf jaar blijf. Het voorstel van Gent was heel goed, alleen vind ik het verschil tussen Mechelen en Gent niet heel groot. Mocht er een club aan mijn mouw getrokken hebben waarbij de kloof met KV breder was, dan had ik misschien nog dieper nagedacht." (KDR)