De Amerikaanse onlinegigant Amazon kondigde aan dat het zijn vier wedstrijden waarop het de rechten heeft, zal aanbieden zonder abonnementsformule. Fans wereldwijd kunnen die wedstrijden dus gratis bekijken. Ook bij de Britse openbare omroep BBC kunnen fans terecht voor vier gratis wedstrijden. Volgens de krant The Daily Mail zal rechtenhouder Sky van zijn 64 wedstrijden er 25 gratis uitzenden, de overige 20 wedstrijden zitten bij BT Sport.

Het is de bedoeling dat de Premier League op 17 juni wordt hervat, na een lange onderbreking vanwege de coronapandemie. Het gaat om een midweeks programma met twee inhaalwedstrijden; Aston Villa-Sheffield United en Manchester City-Arsenal.

De Amerikaanse onlinegigant Amazon kondigde aan dat het zijn vier wedstrijden waarop het de rechten heeft, zal aanbieden zonder abonnementsformule. Fans wereldwijd kunnen die wedstrijden dus gratis bekijken. Ook bij de Britse openbare omroep BBC kunnen fans terecht voor vier gratis wedstrijden. Volgens de krant The Daily Mail zal rechtenhouder Sky van zijn 64 wedstrijden er 25 gratis uitzenden, de overige 20 wedstrijden zitten bij BT Sport. Het is de bedoeling dat de Premier League op 17 juni wordt hervat, na een lange onderbreking vanwege de coronapandemie. Het gaat om een midweeks programma met twee inhaalwedstrijden; Aston Villa-Sheffield United en Manchester City-Arsenal.