"Alles gaat goed met Kevin, zijn wissel woensdag was louter tactisch", zei de Spanjaard over de kwestie.

Guardiola kwam op zijn persconferentie ook nog terug op de dramatische uitschakeling. City verloor na verlengingen met 3-1, na tot in de slotminuten van de reguliere speeltijd met 0-1 te hebben voorgestaan. "We komen morgen (zaterdag, red.) voor het eerst weer bij elkaar en we gaan praten over ons als team en over de halve finale. Ik ga mijn jongens niet vragen de wedstrijd tegen Real Madrid te vergeten. Dat kan niet. We moeten er zo goed mogelijk mee proberen om te gaan."

De City-coach vond wel niet dat het seizoen door de uitschakeling mislukt is. "Onze bazen uit Abu Dhabi investeren niet enkel in de club om de Champions League te winnen. Ze willen in elke competitie tot het einde meedoen. Uiteraard willen we de Champions League winnen, maar het is al een voorrecht om in alle competities tot het einde te kunnen meestrijden."

"Alles gaat goed met Kevin, zijn wissel woensdag was louter tactisch", zei de Spanjaard over de kwestie. Guardiola kwam op zijn persconferentie ook nog terug op de dramatische uitschakeling. City verloor na verlengingen met 3-1, na tot in de slotminuten van de reguliere speeltijd met 0-1 te hebben voorgestaan. "We komen morgen (zaterdag, red.) voor het eerst weer bij elkaar en we gaan praten over ons als team en over de halve finale. Ik ga mijn jongens niet vragen de wedstrijd tegen Real Madrid te vergeten. Dat kan niet. We moeten er zo goed mogelijk mee proberen om te gaan." De City-coach vond wel niet dat het seizoen door de uitschakeling mislukt is. "Onze bazen uit Abu Dhabi investeren niet enkel in de club om de Champions League te winnen. Ze willen in elke competitie tot het einde meedoen. Uiteraard willen we de Champions League winnen, maar het is al een voorrecht om in alle competities tot het einde te kunnen meestrijden."