Guinee en Mali eindigden met elk drie punten op een gedeelde tweede plaats in groep D nadat ze allebei in hun drie groepsmatchen 1-1 gelijkgespeeld hadden. Dat betekent dat er geloot wordt.

Het is de eerste keer sinds 1988 dat een loting moet beslissen over kwalificatie voor de volgende ronde op de Africa Cup.

Ivoorkust won groep D na een zege tegen Kameroen (1-0). Het is de enige wedstrijd in de groep die niet op een 1-1 gelijkspel eindigde.

In de kwartfinales neemt Guinee het op tegen Ghana en treft Ivoorkust Algerije. De andere kwartfinales gaan tussen de Democratische Republiek Congo en Congo-Brazzaville en tussen het Tunesië van bondscoach Georges Leekens en gastland Equatoriaal Guinea.

Guinee en Mali eindigden met elk drie punten op een gedeelde tweede plaats in groep D nadat ze allebei in hun drie groepsmatchen 1-1 gelijkgespeeld hadden. Dat betekent dat er geloot wordt.Het is de eerste keer sinds 1988 dat een loting moet beslissen over kwalificatie voor de volgende ronde op de Africa Cup.Ivoorkust won groep D na een zege tegen Kameroen (1-0). Het is de enige wedstrijd in de groep die niet op een 1-1 gelijkspel eindigde.In de kwartfinales neemt Guinee het op tegen Ghana en treft Ivoorkust Algerije. De andere kwartfinales gaan tussen de Democratische Republiek Congo en Congo-Brazzaville en tussen het Tunesië van bondscoach Georges Leekens en gastland Equatoriaal Guinea.