Cristiano Ronaldo en co wonnen in de Allianz Arena met 0-4 van het Duitse Bayern München, nadat ze de heenwedstrijd al gewonnen hadden met 1-0.

In de Allianz Arena is Bayern dit seizoen telkens baas op het veld geweest, maar daar dacht Real-verdediger Sergio Ramos dinsdagavond anders over. Na 16 minuten kopte hij op een corner de bal tegen de touwen. Vier minuten later deed de Spanjaard dat ook op een vrije trap.

De sfeer in de eerste helft was grimmig. Zo deelde Ribéry een slag uit aan Daniel Carvajal. Gelukkig voor Bayern zag de Portugese scheidsrechter Pedro Proença het niet. In minuut 34 kon Gareth Bale op doel af na een steekpass van Karim Benzema. De Welshman was niet egoïstisch en bediende Cristiano Ronaldo, die kon binnentikken.

Eén minuut voor affluiten maakte Cristiano Ronaldo er met een lage vrije trap nog 0-4 van. Door zijn twee treffers zit Ronaldo aan 16 doelpunten in één Champions League-campagne. Een absoluut record.

Door de 0-4 leed Bayern ook zijn grootste Europese thuisnederlaag ooit.

De finale van de Champions League vindt op zaterdag 24 mei plaats in het Estadio da Luz in het Portugese Lissabon. Daarin treft Real Madrid Chelsea of Atletico Madrid, die hun terugwedstrijd woensdagavond afwerken (heen 0-0).

Cristiano Ronaldo en co wonnen in de Allianz Arena met 0-4 van het Duitse Bayern München, nadat ze de heenwedstrijd al gewonnen hadden met 1-0. In de Allianz Arena is Bayern dit seizoen telkens baas op het veld geweest, maar daar dacht Real-verdediger Sergio Ramos dinsdagavond anders over. Na 16 minuten kopte hij op een corner de bal tegen de touwen. Vier minuten later deed de Spanjaard dat ook op een vrije trap. De sfeer in de eerste helft was grimmig. Zo deelde Ribéry een slag uit aan Daniel Carvajal. Gelukkig voor Bayern zag de Portugese scheidsrechter Pedro Proença het niet. In minuut 34 kon Gareth Bale op doel af na een steekpass van Karim Benzema. De Welshman was niet egoïstisch en bediende Cristiano Ronaldo, die kon binnentikken. Eén minuut voor affluiten maakte Cristiano Ronaldo er met een lage vrije trap nog 0-4 van. Door zijn twee treffers zit Ronaldo aan 16 doelpunten in één Champions League-campagne. Een absoluut record. Door de 0-4 leed Bayern ook zijn grootste Europese thuisnederlaag ooit. De finale van de Champions League vindt op zaterdag 24 mei plaats in het Estadio da Luz in het Portugese Lissabon. Daarin treft Real Madrid Chelsea of Atletico Madrid, die hun terugwedstrijd woensdagavond afwerken (heen 0-0).