Leverkusen nam in maart afscheid van coach Peter Bosz. De Nederlander betaalde de tol voor drie competitienederlagen in de laatste vier wedstrijden en de verrassende uitschakeling in de Europa League tegen uitgerekend het Young Boys van Seoane. Zijn opvolger tot het einde van het seizoen was toen Hannes Wolf, die in september vorig jaar nog werd ontslagen bij Racing Genk omwille van tegenvallende resultaten. Sindsdien was hij bij de Duitse voetbalbond (DFB) aan de slag als coach bij de nationale jeugd. Wolf kreeg toestemming om Leverkusen te depanneren tot het einde van het seizoen en keert terug naar de DFB, meldt Bayer.

Seoane was de voorbije seizoenen erg succesvol in Bern en behaalde met de Young Boys drie Zwitserse titels op rij (2019, 2020 en 2021) en de Zwitserse beker (2020).

Leverkusen sluit de Bundesliga, met nog een speeldag voor de boeg, al zeker af als zesde. Bayer mag dus volgend seizoen deelnemen aan de Europa League.

Leverkusen nam in maart afscheid van coach Peter Bosz. De Nederlander betaalde de tol voor drie competitienederlagen in de laatste vier wedstrijden en de verrassende uitschakeling in de Europa League tegen uitgerekend het Young Boys van Seoane. Zijn opvolger tot het einde van het seizoen was toen Hannes Wolf, die in september vorig jaar nog werd ontslagen bij Racing Genk omwille van tegenvallende resultaten. Sindsdien was hij bij de Duitse voetbalbond (DFB) aan de slag als coach bij de nationale jeugd. Wolf kreeg toestemming om Leverkusen te depanneren tot het einde van het seizoen en keert terug naar de DFB, meldt Bayer. Seoane was de voorbije seizoenen erg succesvol in Bern en behaalde met de Young Boys drie Zwitserse titels op rij (2019, 2020 en 2021) en de Zwitserse beker (2020). Leverkusen sluit de Bundesliga, met nog een speeldag voor de boeg, al zeker af als zesde. Bayer mag dus volgend seizoen deelnemen aan de Europa League.