'Afhankelijk van de tegenstander zal ik beslissen wie zal spelen,' zei Mauricio Pochettino in het Constant Vanden Stockstadion. 'Het klopt dat Harry Kane momenteel moeizamer scoort, maar dat leidt niet tot bezorgdheid. Zijn goals komen wel. In de competitiematch van afgelopen weekend tegen Liverpool (0-0) heeft hij een tik gekregen. Misschien zal ik hem rust gunnen tegen Anderlecht.'

'Of mijn goede vriend Ivan Vukomanovic (ex-coach Standard) me tips heeft gegeven hoe Anderlecht te verslaan? Neen, in Londen hebben we over voetbal gesproken, maar niet specifiek over Anderlecht. We weten alles over Anderlecht. Stefano Okaka maakt wel indruk. Hij is een heel goede speler, die sterk en snel is.'

De Argentijn had nog lovende woorden voor de Rode Duivels in zijn verdediging. Tottenham, na negen speeldagen met 14 punten zevende in de Premier League, slikte tot nog toe slechts zeven goals in de Engelse eerste klasse. 'Daarin hebben Jan Vertonghen en Toby Alderweireld een groot aandeel. Ze zijn erg belangrijk voor mij en voor het team', besloot Pochettino.

Tottenham wist uit de confrontaties met Qarabag (3-1) en Monaco (1-1) vier punten te puren en staat daarmee aan de leiding in groep J. Anderlecht is laatste met één punt. (Belga/KVDA)

'Afhankelijk van de tegenstander zal ik beslissen wie zal spelen,' zei Mauricio Pochettino in het Constant Vanden Stockstadion. 'Het klopt dat Harry Kane momenteel moeizamer scoort, maar dat leidt niet tot bezorgdheid. Zijn goals komen wel. In de competitiematch van afgelopen weekend tegen Liverpool (0-0) heeft hij een tik gekregen. Misschien zal ik hem rust gunnen tegen Anderlecht.' 'Of mijn goede vriend Ivan Vukomanovic (ex-coach Standard) me tips heeft gegeven hoe Anderlecht te verslaan? Neen, in Londen hebben we over voetbal gesproken, maar niet specifiek over Anderlecht. We weten alles over Anderlecht. Stefano Okaka maakt wel indruk. Hij is een heel goede speler, die sterk en snel is.'De Argentijn had nog lovende woorden voor de Rode Duivels in zijn verdediging. Tottenham, na negen speeldagen met 14 punten zevende in de Premier League, slikte tot nog toe slechts zeven goals in de Engelse eerste klasse. 'Daarin hebben Jan Vertonghen en Toby Alderweireld een groot aandeel. Ze zijn erg belangrijk voor mij en voor het team', besloot Pochettino. Tottenham wist uit de confrontaties met Qarabag (3-1) en Monaco (1-1) vier punten te puren en staat daarmee aan de leiding in groep J. Anderlecht is laatste met één punt. (Belga/KVDA)