Hazard, die op 7 januari 21 wordt, staat als linkeraanvaller op het bord. Op rechts staat Gervinho, ex-Beveren en ploegmaat van onze landgenoot tot hij vorige zomer verkaste naar Arsenal. Montpellier-speler Olivier Giroud is de diepe spits. Ook in het middenveld telt LOSC twee spelers, met Florent Balmont en Yohan Cabaye. Die laatste vertrok in de zomerstop wel naar Newcastle. Marvin Martin (Sochaux) is de linksmidden.

In de verdediging prijken Lille-spelers Mathieu Debuchy, Aurélien Chaudjou en Franck Béria, aangevuld met Mamadou Sakho (Paris Saint-Germain). Lyon-doelman Hugo Lloris is het sluitstuk van de elf. Hazard, Gervinho (Ivoorkust) en Chaudjou(Kameroen) zijn de enige drie niet-Fransen in de ploeg.

De dribbelkont staat overigens ook in het elftal dat op de website van de sportkrant verkozen werd door de supporters. L'Equipe had eerder deze week geen plaats voor Hazard in zijn wereldelftal van het jaar. (Belga/RDM)

Hazard, die op 7 januari 21 wordt, staat als linkeraanvaller op het bord. Op rechts staat Gervinho, ex-Beveren en ploegmaat van onze landgenoot tot hij vorige zomer verkaste naar Arsenal. Montpellier-speler Olivier Giroud is de diepe spits. Ook in het middenveld telt LOSC twee spelers, met Florent Balmont en Yohan Cabaye. Die laatste vertrok in de zomerstop wel naar Newcastle. Marvin Martin (Sochaux) is de linksmidden. In de verdediging prijken Lille-spelers Mathieu Debuchy, Aurélien Chaudjou en Franck Béria, aangevuld met Mamadou Sakho (Paris Saint-Germain). Lyon-doelman Hugo Lloris is het sluitstuk van de elf. Hazard, Gervinho (Ivoorkust) en Chaudjou(Kameroen) zijn de enige drie niet-Fransen in de ploeg. De dribbelkont staat overigens ook in het elftal dat op de website van de sportkrant verkozen werd door de supporters. L'Equipe had eerder deze week geen plaats voor Hazard in zijn wereldelftal van het jaar. (Belga/RDM)