Hazard helpt Chelsea aan 8-0 zege tegen Aston Villa (video)

© AFP
Kevin Van der Auwera
Kevin Van der Auwera Online coördinator Trends

Chelsea heeft in de Premier League brandhout gemaakt van Aston Villa. Na 90 minuten stond er liefst 8-0 op het scorebord.

Rode Duivel Eden Hazard speelde de volledige wedstrijd en scoorde in de 83e minuut de 7-0 na een knappe individuele actie.

De andere doelpunten werden gemaakt door Fernando Torres, David Luiz, Branislav Ivanovic, Frank Lampard, Ramires (2) en Oscar (strafschop). In de 89e minuut miste Lucas Piazon nog een strafschop voor The Blues.

Bij Aston Villa maakte Rode Duivel Christian Benteke de 90 minuten vol.