Na een kleine dip lijkt Eden Hazard weer zijn topvorm beet te hebben. In de Europa League was hij voor Chelsea al de redder in de zestiende finales tegen Sparta Praag. Met een wereldgoal in toegevoegde tijd loodste hij zijn team naar de achtste finales. Afgelopen weekend was onze landgenoot andermaal de redder voor The Blues in de kwartfinales van de FA Cup tegen Manchester United.

Hazard startte weliswaar op de bank maar mocht in de tweede helft, bij een 2-0 achterstand, invallen. Meteen scoorde hij de aansluitingstreffer. En hoe! Met een magistrale krulbal van op de rand van de rechthoek liet hij De Gea geen kans.

Ook Ramires scoorde nog, waardoor Chelsea alsnog een 2-2 en replay (datum moet nog bepaald worden) uit de brand sleepte. (MS)

Bekijk zijn goal hier:

Na een kleine dip lijkt Eden Hazard weer zijn topvorm beet te hebben. In de Europa League was hij voor Chelsea al de redder in de zestiende finales tegen Sparta Praag. Met een wereldgoal in toegevoegde tijd loodste hij zijn team naar de achtste finales. Afgelopen weekend was onze landgenoot andermaal de redder voor The Blues in de kwartfinales van de FA Cup tegen Manchester United.Hazard startte weliswaar op de bank maar mocht in de tweede helft, bij een 2-0 achterstand, invallen. Meteen scoorde hij de aansluitingstreffer. En hoe! Met een magistrale krulbal van op de rand van de rechthoek liet hij De Gea geen kans.Ook Ramires scoorde nog, waardoor Chelsea alsnog een 2-2 en replay (datum moet nog bepaald worden) uit de brand sleepte. (MS) Bekijk zijn goal hier: