Dat staat te lezen op de website van de vereniging van Franse profvoetballers (UNFP), die de prijs op 9 mei zal uitreiken aan de winnaar.

Naast Hazard zijn ook de Argentijn Lisandro Lopez (Lyon), de Marokkaan Marouane Chamakh (Bordeaux) en de Senegalees Mamadou Niang (Marseille) genomineerd.

Talent

Hazard speelt sinds 2007 voor Lille in de Franse Ligue 1 en geldt als een van de grootste voetbaltalenten van Frankrijk en zelfs van Europa. In het seizoen 2008-2009 werd hij verkozen tot beste jongere in de Ligue 1.

Op 19 november 2008 maakte hij op 17-jarige leeftijd zijn debuut voor de Rode Duivels.

Dat staat te lezen op de website van de vereniging van Franse profvoetballers (UNFP), die de prijs op 9 mei zal uitreiken aan de winnaar. Naast Hazard zijn ook de Argentijn Lisandro Lopez (Lyon), de Marokkaan Marouane Chamakh (Bordeaux) en de Senegalees Mamadou Niang (Marseille) genomineerd. Talent Hazard speelt sinds 2007 voor Lille in de Franse Ligue 1 en geldt als een van de grootste voetbaltalenten van Frankrijk en zelfs van Europa. In het seizoen 2008-2009 werd hij verkozen tot beste jongere in de Ligue 1. Op 19 november 2008 maakte hij op 17-jarige leeftijd zijn debuut voor de Rode Duivels.