Gavin Hamilton van het voetbalmagazine WorldSoccer heeft zo goed als alle matchen van Chelsea dit seizoen gezien. "Eden Hazard is sterk gestart bij The Blues", zegt hij aan Sport/Voetbalmagazine. "Voorzitter Roman Abramovitsj heeft aan Roberto Di Matteo gevraagd om Chelsea aanvallender te laten spelen, en dat komt Hazard goed uit. Vandaar dat Di Matteo nu kiest voor een soort 4-2-3-1-opstelling, met Fernando Torres als diepe spits en Hazard op de linkerpositie achter hem, met naast de Belg nog Oscar en Juan Mata."

De Britse sportjournalist heeft wel een waarschuwing voor onze landgenoot in petto. "Het enige waar Hazard voor moet opletten, is: hij gaat nogal snel liggen. In die zin heeft hij geluk dat Liverpoolspits Luis Suárez, dé duiker bij uitstek, nu alle aandacht naar zich toezuigt, want als Engelse supporters aan één ding een hekel hebben, dan is het duiken."

"Maar de Belg is een entertainer en daar houden de Chelseafans wel van. Ze vergelijken hem al met de Italiaan Gianfranco Zola, die toch heel wat prijzen naar Stamford Bridge bracht. Op enige nonchalance heb ik Hazard nog niet kunnen betrappen, hij is integendeel heel actief en laat de bal goed rondgaan."

Kan Hazard straks de nieuwe Messi worden? Hamilton denkt van niet: "De Argentijn is van een andere planeet, maar Hazard kan wel een ster worden bij Chelsea." (SVH)

Gavin Hamilton van het voetbalmagazine WorldSoccer heeft zo goed als alle matchen van Chelsea dit seizoen gezien. "Eden Hazard is sterk gestart bij The Blues", zegt hij aan Sport/Voetbalmagazine. "Voorzitter Roman Abramovitsj heeft aan Roberto Di Matteo gevraagd om Chelsea aanvallender te laten spelen, en dat komt Hazard goed uit. Vandaar dat Di Matteo nu kiest voor een soort 4-2-3-1-opstelling, met Fernando Torres als diepe spits en Hazard op de linkerpositie achter hem, met naast de Belg nog Oscar en Juan Mata."De Britse sportjournalist heeft wel een waarschuwing voor onze landgenoot in petto. "Het enige waar Hazard voor moet opletten, is: hij gaat nogal snel liggen. In die zin heeft hij geluk dat Liverpoolspits Luis Suárez, dé duiker bij uitstek, nu alle aandacht naar zich toezuigt, want als Engelse supporters aan één ding een hekel hebben, dan is het duiken." "Maar de Belg is een entertainer en daar houden de Chelseafans wel van. Ze vergelijken hem al met de Italiaan Gianfranco Zola, die toch heel wat prijzen naar Stamford Bridge bracht. Op enige nonchalance heb ik Hazard nog niet kunnen betrappen, hij is integendeel heel actief en laat de bal goed rondgaan."Kan Hazard straks de nieuwe Messi worden? Hamilton denkt van niet: "De Argentijn is van een andere planeet, maar Hazard kan wel een ster worden bij Chelsea." (SVH)