De Nigeriaanse spits Derick 'Chuka' Ogbu kwam bij Oud-Heverlee Leuven terecht via de connecties van Ronny Van Geneugden.

"Vooral Marcel Brands, de technisch directeur van PSV is iemand die ik regelmatig hoor", legt Van Geneugden uit. "Ik ken hem van bij RKC Waalwijk, al hebben we nooit echt samen in het elftal gestaan, hij zat toen nog bij Feyenoord. Marcel heeft me ooit gevraagd om beloftetrainer te worden bij AZ en vorig jaar voor dezelfde functie bij PSV, maar toen ben ik met OHL in zee gegaan."

Ook Henk ten Cate, de vorige trainer van Chuka bij het Qatarese Umm-Salal, behoort tot het voetbalnetwerk van Van Geneugden.

"Ik had hem voordien al ontmoet, maar door de aanwerving van Chuka zijn die contacten closer geworden. Hij is een van de puzzelstukjes in die transfer, want Henk heeft Chuka mee overtuigd om naar OHL te komen."

"Binnenkort komt Ten Cate trouwens een dagje meelopen hier op training." Henk ten Cate op stage bij Ronny Van Geneugden? "Neen neen. (lacht) Hij is gewoon benieuwd hoe zijn poulain het er hier van af brengt." (BV)

De Nigeriaanse spits Derick 'Chuka' Ogbu kwam bij Oud-Heverlee Leuven terecht via de connecties van Ronny Van Geneugden. "Vooral Marcel Brands, de technisch directeur van PSV is iemand die ik regelmatig hoor", legt Van Geneugden uit. "Ik ken hem van bij RKC Waalwijk, al hebben we nooit echt samen in het elftal gestaan, hij zat toen nog bij Feyenoord. Marcel heeft me ooit gevraagd om beloftetrainer te worden bij AZ en vorig jaar voor dezelfde functie bij PSV, maar toen ben ik met OHL in zee gegaan." Ook Henk ten Cate, de vorige trainer van Chuka bij het Qatarese Umm-Salal, behoort tot het voetbalnetwerk van Van Geneugden. "Ik had hem voordien al ontmoet, maar door de aanwerving van Chuka zijn die contacten closer geworden. Hij is een van de puzzelstukjes in die transfer, want Henk heeft Chuka mee overtuigd om naar OHL te komen." "Binnenkort komt Ten Cate trouwens een dagje meelopen hier op training." Henk ten Cate op stage bij Ronny Van Geneugden? "Neen neen. (lacht) Hij is gewoon benieuwd hoe zijn poulain het er hier van af brengt." (BV)