Kevin De Bruyne wordt al wekenlang gelinkt aan Manchester City, maar de miljoenentransfer lijkt maar niet rond te raken. 'Hij zal er zaterdag bij zijn', antwoordde Klaus Allofs, de sportief directeur van de Duitse Bekerwinnaar en vicekampioen, donderdag op de vraag of de Rode Duivel meereist naar Keulen.

De Engelse tabloid The Sun pakte donderdag uit met het 'nieuws' dat De Bruyne vrijdag in Manchester wordt verwacht om de veelbesproken overgang af te ronden. 'Het lijkt wel alsof iedereen de weg kwijt is in dit verhaal', vervolgde Allofs. 'Niettemin proberen wij het hoofd koel te houden.' (Belga/KVDA)

Lees ook: PSG wilde De Bruyne echt hebben, maar dan Di Maria

Kevin De Bruyne wordt al wekenlang gelinkt aan Manchester City, maar de miljoenentransfer lijkt maar niet rond te raken. 'Hij zal er zaterdag bij zijn', antwoordde Klaus Allofs, de sportief directeur van de Duitse Bekerwinnaar en vicekampioen, donderdag op de vraag of de Rode Duivel meereist naar Keulen. De Engelse tabloid The Sun pakte donderdag uit met het 'nieuws' dat De Bruyne vrijdag in Manchester wordt verwacht om de veelbesproken overgang af te ronden. 'Het lijkt wel alsof iedereen de weg kwijt is in dit verhaal', vervolgde Allofs. 'Niettemin proberen wij het hoofd koel te houden.' (Belga/KVDA)Lees ook: PSG wilde De Bruyne echt hebben, maar dan Di Maria