Dat heeft de CEO van Liverpool, Ian Ayre, bekendgemaakt op de Soccerex Global Convention in Manchester.

Aan een prijs van 65 pond (82 euro) per shirt betekent dat een verkoop van 770 shirts op de eerste dag van Balotelli in Liverpool. De club van Rode Duivel Simon Mignolet nam de 24-jarige Italiaanse international op 25 augustus over van AC Milan voor circa 16 miljoen pond.

Hoewel 'Super Mario' dus meteen de kassa deed rinkelen in Liverpool, benadrukt Ayre dat de transfer van het enfant terrible er 'niet uit commerciële overwegingen is gekomen. Het heeft altijd om voetbal gedraaid en dat zal altijd zo zijn.'

Balotelli maakt komend weekend zijn debuut op Anfield Road, tegen Aston Villa in de Premier League.

Dat heeft de CEO van Liverpool, Ian Ayre, bekendgemaakt op de Soccerex Global Convention in Manchester. Aan een prijs van 65 pond (82 euro) per shirt betekent dat een verkoop van 770 shirts op de eerste dag van Balotelli in Liverpool. De club van Rode Duivel Simon Mignolet nam de 24-jarige Italiaanse international op 25 augustus over van AC Milan voor circa 16 miljoen pond.Hoewel 'Super Mario' dus meteen de kassa deed rinkelen in Liverpool, benadrukt Ayre dat de transfer van het enfant terrible er 'niet uit commerciële overwegingen is gekomen. Het heeft altijd om voetbal gedraaid en dat zal altijd zo zijn.'Balotelli maakt komend weekend zijn debuut op Anfield Road, tegen Aston Villa in de Premier League.