Verdediger David Vandenbroeck (25) komt op huurbasis over van SV Zulte Waregem, waar hij nog tot 2015 onder contract ligt. Vandenbroeck speelde eerder al voor Kortrijk: tijdens het seizoen 2009-2010 was hij titularis in de ploeg van Georges Leekens.

Contract voor 2 seizoenen

Naast Vandenbroeck haalde Kortrijk ook offensief talent in. In Hongarije vond het de aanvallende middenvelder Péter Czvitkovics. Czvitkovics (28) scoorde in vier seizoenen bij Debrecen een niet onaardig aantal van 33 doelpunten in 97 wedstrijden en werkte zich zo op tot Hongaars international. Hij tekende bij KVK een contract voor twee seizoenen. (MS/BV)

Verdediger David Vandenbroeck (25) komt op huurbasis over van SV Zulte Waregem, waar hij nog tot 2015 onder contract ligt. Vandenbroeck speelde eerder al voor Kortrijk: tijdens het seizoen 2009-2010 was hij titularis in de ploeg van Georges Leekens. Contract voor 2 seizoenen Naast Vandenbroeck haalde Kortrijk ook offensief talent in. In Hongarije vond het de aanvallende middenvelder Péter Czvitkovics. Czvitkovics (28) scoorde in vier seizoenen bij Debrecen een niet onaardig aantal van 33 doelpunten in 97 wedstrijden en werkte zich zo op tot Hongaars international. Hij tekende bij KVK een contract voor twee seizoenen. (MS/BV)