In de WK-kwalificatiewedstrijd tussen Servië en Kroatië begin september haalde ¦imuni? alles uit de kast op Sulejmani af te stoppen.

In het slot van de wedstrijd, bij een 1-1-stand, werd het voor ¦imuni? duidelijk te veel. Hij maakte abrupt een einde aan de mogelijke counter van de Serviërs door Sulejmani, die na een corner alleen op weg was naar doel, neer te maaien en tevens een elleboogstoot uit te delen.

Tegen de Rode Duivels zal ¦imuni? er dus zeker niet bij zijn aangezien hij in deze kwalificatiecampagne niet meer in actie mag komen.

Desondanks zullen onze Belgen een warm welkom mogen verwachten in Zagreb. Kroatië moet winnen om nog een kans te maken op rechtstreekse kwalificatie voor Brazilië. België heeft genoeg aan één punt. (IVD)

Hier kan u de tackle nog eens herbekijken:

In de WK-kwalificatiewedstrijd tussen Servië en Kroatië begin september haalde ¦imuni? alles uit de kast op Sulejmani af te stoppen. In het slot van de wedstrijd, bij een 1-1-stand, werd het voor ¦imuni? duidelijk te veel. Hij maakte abrupt een einde aan de mogelijke counter van de Serviërs door Sulejmani, die na een corner alleen op weg was naar doel, neer te maaien en tevens een elleboogstoot uit te delen.Tegen de Rode Duivels zal ¦imuni? er dus zeker niet bij zijn aangezien hij in deze kwalificatiecampagne niet meer in actie mag komen. Desondanks zullen onze Belgen een warm welkom mogen verwachten in Zagreb. Kroatië moet winnen om nog een kans te maken op rechtstreekse kwalificatie voor Brazilië. België heeft genoeg aan één punt. (IVD) Hier kan u de tackle nog eens herbekijken: