Nadat hij vorige week een nieuwe landstitel mocht toevoegen aan zijn palmares (11 titels in 13 jaar), was het dit weekend opnieuw prijs voor de Zweedse wonderspits van Paris Saint-Germain. Omwille van zijn fenomenale seizoen, werd Ibrahimovic uitgeroepen tot beste speler in Frankrijk. De Zweed volgt zichzelf op in de erelijst, waarin ook onze landgenoot Eden Hazard twee keer staat vermeld.

Wie Ibracadabra zegt, zegt weergaloze doelpunten. Herinner u zijn omhaal met Zweden tegen Engeland, dat verkozen werd tot doelpunt van het jaar, of zijn droge knal in de Champions League tegen Anderlecht. Zijn kungfutreffer in de Franse beker tegen Bastia leverde Ibrahimovic nu ook de prijs voor mooiste doelpunt van het seizoen op. (FVA)

Bekijk hier de beelden - klik door naar Youtube:

Nadat hij vorige week een nieuwe landstitel mocht toevoegen aan zijn palmares (11 titels in 13 jaar), was het dit weekend opnieuw prijs voor de Zweedse wonderspits van Paris Saint-Germain. Omwille van zijn fenomenale seizoen, werd Ibrahimovic uitgeroepen tot beste speler in Frankrijk. De Zweed volgt zichzelf op in de erelijst, waarin ook onze landgenoot Eden Hazard twee keer staat vermeld. Wie Ibracadabra zegt, zegt weergaloze doelpunten. Herinner u zijn omhaal met Zweden tegen Engeland, dat verkozen werd tot doelpunt van het jaar, of zijn droge knal in de Champions League tegen Anderlecht. Zijn kungfutreffer in de Franse beker tegen Bastia leverde Ibrahimovic nu ook de prijs voor mooiste doelpunt van het seizoen op. (FVA) Bekijk hier de beelden - klik door naar Youtube: