'In de wereld van Zlatan is er geen plaats voor racisme. We zijn allemaal hetzelfde ras. We zijn allemaal gelijk. We zijn allemaal voetballers, sommigen beter dan anderen', postte Ibrahimovic op zijn sociale media-kanalen.

De Zweed ging dinsdag danig in de clinch met Lukaku. Ibrahimovic sleurde tijdens een opstootje een verhaal over de moeder van Lukaku erbij. De Rode Duivel kon de sneer van Ibrahimovic maar matig appreciëren en beledigde vervolgens Zlatan en zijn gezin. Microfoons konden de woordenwisseling tussen beide aanvallers in een leeg San Siro oppikken. De twee kregen na hun opstootje elk een gele kaart.

Inter won de partij uiteindelijk door een doelpunt van Christian Eriksen in de toegevoegde tijd (2-1). Lukaku en Ibrahimovic pikten elk hun goaltje mee. De Zweed werd nog uitgesloten na een tweede geel karton.

'In de wereld van Zlatan is er geen plaats voor racisme. We zijn allemaal hetzelfde ras. We zijn allemaal gelijk. We zijn allemaal voetballers, sommigen beter dan anderen', postte Ibrahimovic op zijn sociale media-kanalen. De Zweed ging dinsdag danig in de clinch met Lukaku. Ibrahimovic sleurde tijdens een opstootje een verhaal over de moeder van Lukaku erbij. De Rode Duivel kon de sneer van Ibrahimovic maar matig appreciëren en beledigde vervolgens Zlatan en zijn gezin. Microfoons konden de woordenwisseling tussen beide aanvallers in een leeg San Siro oppikken. De twee kregen na hun opstootje elk een gele kaart. Inter won de partij uiteindelijk door een doelpunt van Christian Eriksen in de toegevoegde tijd (2-1). Lukaku en Ibrahimovic pikten elk hun goaltje mee. De Zweed werd nog uitgesloten na een tweede geel karton.