De Rode Duivels werkten deze voormiddag achter de gesloten deuren van het Koning Boudewijnstadion hun laatste training af in aanloop naar de cruciale EK-kwalificatiewedstrijden van morgenavond in en tegen Duitsland.

Na afloop had bondscoach Georges Leekens slecht nieuws te melden. Diepe spits Igor De Camargo viel tijdens het laatste kwartier van de training uit met een knieblessure.

"De Camargo blokkeerde zijn knie na een onschuldig duel. Hij heeft waarschijnlijk een letsel aan de ligamenten opgelopen en moet een kruis maken over de match van morgen."

"Igor speelde vrijdag een goeie wedstrijd tegen Kazachstan en door zijn uitvallen zullen we het aanvallende compartiment moeten herschikken en dat amper één dag voor de wedstrijd", verduidelijkte de bondscoach.

Hazard en Dembélé twijfelachtig

In dat aanvallende compartiment staan er achter heel wat namen nog vraagtekens. "Eden Hazard trainde vandaag mee en ondervond geen hinder tijdens het lopen. Hij trainde echter zonder risico's te nemen en spaarde zijn linkervoet. Morgenvroeg staat er nog een looptraining in het hotel op het programma, daarna zullen we in samenspraak met de medische staf een beslissing nemen."

"Ook Dembélé ondervond in het begin van de training hinder aan de linkerknie (zijn oude blessure, red) en ook dat zullen we nog moeten bekijken."

Verdediging

In het verdedigende compartiment heeft Leekens zijn keuzes wel al gemaakt. Simon Mignolet staat in doel, centraal achterin krijgt Kompany Nicolas Lombaerts naast zich. Ciman staat op de rechtsback, Vertonghen neemt de linkerkant voor zijn rekening.

De driehoek in het middenveld wordt bevolkt door Simons, Witsel en Fellaini. (Belga/KVDA)

De Rode Duivels werkten deze voormiddag achter de gesloten deuren van het Koning Boudewijnstadion hun laatste training af in aanloop naar de cruciale EK-kwalificatiewedstrijden van morgenavond in en tegen Duitsland. Na afloop had bondscoach Georges Leekens slecht nieuws te melden. Diepe spits Igor De Camargo viel tijdens het laatste kwartier van de training uit met een knieblessure. "De Camargo blokkeerde zijn knie na een onschuldig duel. Hij heeft waarschijnlijk een letsel aan de ligamenten opgelopen en moet een kruis maken over de match van morgen." "Igor speelde vrijdag een goeie wedstrijd tegen Kazachstan en door zijn uitvallen zullen we het aanvallende compartiment moeten herschikken en dat amper één dag voor de wedstrijd", verduidelijkte de bondscoach.Hazard en Dembélé twijfelachtigIn dat aanvallende compartiment staan er achter heel wat namen nog vraagtekens. "Eden Hazard trainde vandaag mee en ondervond geen hinder tijdens het lopen. Hij trainde echter zonder risico's te nemen en spaarde zijn linkervoet. Morgenvroeg staat er nog een looptraining in het hotel op het programma, daarna zullen we in samenspraak met de medische staf een beslissing nemen." "Ook Dembélé ondervond in het begin van de training hinder aan de linkerknie (zijn oude blessure, red) en ook dat zullen we nog moeten bekijken."VerdedigingIn het verdedigende compartiment heeft Leekens zijn keuzes wel al gemaakt. Simon Mignolet staat in doel, centraal achterin krijgt Kompany Nicolas Lombaerts naast zich. Ciman staat op de rechtsback, Vertonghen neemt de linkerkant voor zijn rekening. De driehoek in het middenveld wordt bevolkt door Simons, Witsel en Fellaini. (Belga/KVDA)