Hummels werd de voorbije dagen nadrukkelijk gelinkt aan Manchester United. De 25-jarige centrale verdediger, die met de Mannschaft wereldkampioen werd in Brazilië, staat hoog op het verlanglijstje van de nieuwe manager Louis van Gaal. De Engelsen zouden bij de Duitsers 20 miljoen euro op tafel willen leggen voor Hummels.

'Larie'

Nadat Klopp de geruchten over een vertrek van Hummels eerder al afdeed als 'rommel', kwam hij nu ludieker uit de hoek: 'Als die geruchten geen larie zijn, dan eet ik een bezem op.'

Hopelijk breken die woorden hem niet zuur op, want volgens verschillende media staan enkel kleine details een persoonlijk akkoord tussen Manchester United en Hummels nog in de weg.

Benieuwd wie uiteindelijk gelijk zal krijgen.

Hummels werd de voorbije dagen nadrukkelijk gelinkt aan Manchester United. De 25-jarige centrale verdediger, die met de Mannschaft wereldkampioen werd in Brazilië, staat hoog op het verlanglijstje van de nieuwe manager Louis van Gaal. De Engelsen zouden bij de Duitsers 20 miljoen euro op tafel willen leggen voor Hummels.'Larie'Nadat Klopp de geruchten over een vertrek van Hummels eerder al afdeed als 'rommel', kwam hij nu ludieker uit de hoek: 'Als die geruchten geen larie zijn, dan eet ik een bezem op.'Hopelijk breken die woorden hem niet zuur op, want volgens verschillende media staan enkel kleine details een persoonlijk akkoord tussen Manchester United en Hummels nog in de weg. Benieuwd wie uiteindelijk gelijk zal krijgen.