Eerder werd geopperd dat Iniesta zijn ex-trainer Guardiola zou volgen naar Bayern München omdat hij niet tot een nieuwe overeenkomst kwam met zijn huidige club Barcelona. Ook de twee grootmachten uit Manchester tonen overigens interesse in de frivole spelverdeler.

Iniesta zelf verklaart nu dat er totaal geen sprake is van een vertrek. De onderhandelingen tussen hem en de Catalaanse club werden eerder deze week stopgezet omdat de Spanjaard niet tevreden zou zijn geweest over het aanbod van de club. Volgens Iniesta draait het echter niet om geld, maar om de wensen die hij heeft als speler.

Op een persconferentie verduidelijkte de Spanjaard het een en ander: "Het is mijn bedoeling mijn carrière af te sluiten in Barcelona, ik denk dat de club dezelfde intentie heeft. Voor de rest kent alles zijn normale verloop, er is totaal geen oorlog tussen Barça en Iniesta."

Iniesta won met Barcelona al zes landstitels, twee Spaanse bekers en driemaal de Champions League. De Spanjaard maakte trouwens zijn Champions League debuut voor Barcelona in en tegen Club Brugge in 2002. (IVD)

Eerder werd geopperd dat Iniesta zijn ex-trainer Guardiola zou volgen naar Bayern München omdat hij niet tot een nieuwe overeenkomst kwam met zijn huidige club Barcelona. Ook de twee grootmachten uit Manchester tonen overigens interesse in de frivole spelverdeler.Iniesta zelf verklaart nu dat er totaal geen sprake is van een vertrek. De onderhandelingen tussen hem en de Catalaanse club werden eerder deze week stopgezet omdat de Spanjaard niet tevreden zou zijn geweest over het aanbod van de club. Volgens Iniesta draait het echter niet om geld, maar om de wensen die hij heeft als speler. Op een persconferentie verduidelijkte de Spanjaard het een en ander: "Het is mijn bedoeling mijn carrière af te sluiten in Barcelona, ik denk dat de club dezelfde intentie heeft. Voor de rest kent alles zijn normale verloop, er is totaal geen oorlog tussen Barça en Iniesta."Iniesta won met Barcelona al zes landstitels, twee Spaanse bekers en driemaal de Champions League. De Spanjaard maakte trouwens zijn Champions League debuut voor Barcelona in en tegen Club Brugge in 2002. (IVD)