Komend weekend hervat de Serie A. Na zestien speeldagen delen Juventus en AC Milan de koppositie, met elk 34 punten. Maar de Rossoneri hebben een beter doelsaldo en mogen zich op die manier winterkampioen noemen. AC Milan begint zondag met een uitduel bij Atalanta Bergamo, terwijl Juventus - dat nog niet verloor dit seizoen - een verplaatsing wacht naar Lecce.

"Juventus heeft een uitstekende ploeg en we respecteren ze zeker, maar we vrezen hen totaal niet", verklaarde Milancoach Massimiliano Allegri in Tuttosport. "Op dit moment hebben we alles in huis om de titel nog eens te winnen."

Juvespits Mirko Vucinic (28) is dan weer van oordeel dat zijn club een licht voordeel heeft door de aanwezigheid van middenvelder Andrea Pirlo. "Sinds zijn komst doet hij het werkelijk fantastisch", zegt de Montenegrijnse international in de Italiaanse media. "Ik snap trouwens nog altijd niet waarom Milan hem zomaar liet vertrekken. Dat was een hele domme fout. Pirlo en Marchisio zorgen voor een grote toegevoegde waarde. Ik trainde ook nog nooit zo hard als nu onder Antonio Conte. Hij haalt echt het maximale uit zijn ploeg." (FV)

Komend weekend hervat de Serie A. Na zestien speeldagen delen Juventus en AC Milan de koppositie, met elk 34 punten. Maar de Rossoneri hebben een beter doelsaldo en mogen zich op die manier winterkampioen noemen. AC Milan begint zondag met een uitduel bij Atalanta Bergamo, terwijl Juventus - dat nog niet verloor dit seizoen - een verplaatsing wacht naar Lecce. "Juventus heeft een uitstekende ploeg en we respecteren ze zeker, maar we vrezen hen totaal niet", verklaarde Milancoach Massimiliano Allegri in Tuttosport. "Op dit moment hebben we alles in huis om de titel nog eens te winnen." Juvespits Mirko Vucinic (28) is dan weer van oordeel dat zijn club een licht voordeel heeft door de aanwezigheid van middenvelder Andrea Pirlo. "Sinds zijn komst doet hij het werkelijk fantastisch", zegt de Montenegrijnse international in de Italiaanse media. "Ik snap trouwens nog altijd niet waarom Milan hem zomaar liet vertrekken. Dat was een hele domme fout. Pirlo en Marchisio zorgen voor een grote toegevoegde waarde. Ik trainde ook nog nooit zo hard als nu onder Antonio Conte. Hij haalt echt het maximale uit zijn ploeg." (FV)