De Biasi bracht Albanië zijn grootste voetbalsucces ooit, met plaatsing voor het EK in Frankrijk. In de kwalificatiereeks leverde De Biasi een huzarenstukje, door tweede te eindigen in een poule met onder meer Portugal, Denemarken en Servië. Op het EK treedt Albanië aan tegen Frankrijk, Roemenië en Zwitserland.

'Het is een eer dat mijn naam genoemd wordt voor het bondscoachschap van Italië. Het lijkt me een prachtige klus, maar er is op dit moment niets concreets', aldus De Biasi over de interesse van de Italiaanse bond. 'Mijn contract bij de bond van Albanië loopt nog tot 2017, maar als ik kans heb op positieverbetering, mag ik hier vertrekken.'

De Biasi, die ook de Albanese nationaliteit bezit, nam de Albanese nationale ploeg onder zijn hoede in 2011. In Italië was hij actief bij onder meer Udinese, Torino en Brescia.

Andere mogelijke opvolgers voor Conte zijn, volgens de Italiaanse pers, Roberto Donadoni (nu bij Bologna), Gian Piero Gasperini (Genoa FC) en Giampiero Ventura (Torino).

De Biasi bracht Albanië zijn grootste voetbalsucces ooit, met plaatsing voor het EK in Frankrijk. In de kwalificatiereeks leverde De Biasi een huzarenstukje, door tweede te eindigen in een poule met onder meer Portugal, Denemarken en Servië. Op het EK treedt Albanië aan tegen Frankrijk, Roemenië en Zwitserland.'Het is een eer dat mijn naam genoemd wordt voor het bondscoachschap van Italië. Het lijkt me een prachtige klus, maar er is op dit moment niets concreets', aldus De Biasi over de interesse van de Italiaanse bond. 'Mijn contract bij de bond van Albanië loopt nog tot 2017, maar als ik kans heb op positieverbetering, mag ik hier vertrekken.'De Biasi, die ook de Albanese nationaliteit bezit, nam de Albanese nationale ploeg onder zijn hoede in 2011. In Italië was hij actief bij onder meer Udinese, Torino en Brescia.Andere mogelijke opvolgers voor Conte zijn, volgens de Italiaanse pers, Roberto Donadoni (nu bij Bologna), Gian Piero Gasperini (Genoa FC) en Giampiero Ventura (Torino).