Mathijssen volgt er het duo Tibor Balog/Mario Notaro op, dat in januari reeds het roer overnam van de Schotse coach Tommy Craig. Charleroi sloot het seizoen af op een teleurstellende 13de plaats.

Mathijssen zelf heeft er ook niet bepaald een succesvol seizoen opzitten. Hij werd bij Lokeren eind januari al op straat gezet en neemt deze kans dus met beide handen.

Sint-Truiden

Als doelman begon Mathijssen zijn carrière bij Winterslag, verhuisde nadien naar Charleroi en speelde nog bij Racing Genk en Lommel. Hij eindigde bij Sint-Truiden, waar hij in 2001 meteen ook zijn geluk als trainer met succes beproefde.

Mathijssen volgt er het duo Tibor Balog/Mario Notaro op, dat in januari reeds het roer overnam van de Schotse coach Tommy Craig. Charleroi sloot het seizoen af op een teleurstellende 13de plaats. Mathijssen zelf heeft er ook niet bepaald een succesvol seizoen opzitten. Hij werd bij Lokeren eind januari al op straat gezet en neemt deze kans dus met beide handen. Sint-Truiden Als doelman begon Mathijssen zijn carrière bij Winterslag, verhuisde nadien naar Charleroi en speelde nog bij Racing Genk en Lommel. Hij eindigde bij Sint-Truiden, waar hij in 2001 meteen ook zijn geluk als trainer met succes beproefde.