Rodriguez zette dinsdag zijn handtekening onder een contract voor zes seizoenen bij Real Madrid. Volgens de Spaanse media legde de winnaar van de Champions League voor de 23-jarige middenvelder circa 80 miljoen euro op tafel bij AS Monaco.

7.188 per uur

Amper 48 uur na de officiële presentatie van Rodriguez bij Real had de club al 345.000 shirts met zijn naam erop verkocht, goed voor een opbrengst van zo'n 20 miljoen euro.

Omgerekend zijn er dat 7.188 per uur. Daarmee treedt Rodriguez in de voetsporen van zijn ploegmaat Cristiano Ronaldo: van de Portugese superster werden na zijn komst naar Madrid in 2009 meer dan een miljoen shirts verkocht.

De voorstelling van de WK-topschutter in het Estadio Santiago Bernabeu werd dinsdag overigens bijgewoond door maar liefst 35.000 fans.

Rodriguez zette dinsdag zijn handtekening onder een contract voor zes seizoenen bij Real Madrid. Volgens de Spaanse media legde de winnaar van de Champions League voor de 23-jarige middenvelder circa 80 miljoen euro op tafel bij AS Monaco.Amper 48 uur na de officiële presentatie van Rodriguez bij Real had de club al 345.000 shirts met zijn naam erop verkocht, goed voor een opbrengst van zo'n 20 miljoen euro. Omgerekend zijn er dat 7.188 per uur. Daarmee treedt Rodriguez in de voetsporen van zijn ploegmaat Cristiano Ronaldo: van de Portugese superster werden na zijn komst naar Madrid in 2009 meer dan een miljoen shirts verkocht.De voorstelling van de WK-topschutter in het Estadio Santiago Bernabeu werd dinsdag overigens bijgewoond door maar liefst 35.000 fans.