Tottenham haalde het in de zestiende finales van de League Cup met 0-3 op het veld van derdeklasser Carlisle. Jan Vertonghen opende de score voor de bezoekers en werd na 65 minuten naar de kant gehaald. De andere Spurs-doelpunten waren van Sigurdsson en Townsend. Moussa Dembélé, die andere Rode Duivel van Tottenham, kwam niet in actie.

In de achtste finales ontvangt Tottenham op White Hart Lane Norwich.

Andere Belgen

Bij West Bromwich Albion speelde Romelu Lukaku 70 minuten mee tegen FC Liverpool (1-2 verlies). Zijn ploegmaat Yassine El Ghanassy mocht na 88 minuten invallen.

De jonge Marnick Vermijl begon voor Manchester United aan de wedstrijd tegen Newcastle (2-1 winst) en werd na 76 minuten naar de kant gehaald.

Tweede bekercompetitie

Dé topaffiche van de achtste finales van de League Cup is Chelsea - Manchester United. De League Cup is na de FA Cup de tweede bekercompetitie in Engeland. De winnaar plaatst zich voor de derde voorronde van de Europa League 2013-2014. (KVDA)

Tottenham haalde het in de zestiende finales van de League Cup met 0-3 op het veld van derdeklasser Carlisle. Jan Vertonghen opende de score voor de bezoekers en werd na 65 minuten naar de kant gehaald. De andere Spurs-doelpunten waren van Sigurdsson en Townsend. Moussa Dembélé, die andere Rode Duivel van Tottenham, kwam niet in actie. In de achtste finales ontvangt Tottenham op White Hart Lane Norwich. Andere Belgen Bij West Bromwich Albion speelde Romelu Lukaku 70 minuten mee tegen FC Liverpool (1-2 verlies). Zijn ploegmaat Yassine El Ghanassy mocht na 88 minuten invallen. De jonge Marnick Vermijl begon voor Manchester United aan de wedstrijd tegen Newcastle (2-1 winst) en werd na 76 minuten naar de kant gehaald. Tweede bekercompetitie Dé topaffiche van de achtste finales van de League Cup is Chelsea - Manchester United. De League Cup is na de FA Cup de tweede bekercompetitie in Engeland. De winnaar plaatst zich voor de derde voorronde van de Europa League 2013-2014. (KVDA)