Real Sociedad heeft zondag de twaalfde speeldag in La Liga afgesloten met een 1-2 zege bij Granada. Adnan Januzaj viel in de slotfase in en hielp zijn team met een assist aan de driepunter. Real Sociedad komt in de tussenstand in La Liga naast Barcelona en Real Madrid, die door de uitgestelde Clásico beide wel een wedstrijd minder speelden, aan kop met 22 punten.

De Rode Duivel, die pas in de 84e minuut mocht invallen, vond een minuut voor tijd achter de verdediging Portu, die feilloos afwerkte. Diezelfde Portu had de Basken na twintig minuten al een eerste keer op voorsprong gebracht. Granada maakte nog voor rust gelijk dankzij een fantastisch vrijschopdoelpunt van Vadillo.

Voor Granada, de revelatie van het seizoensbegin in La Liga, is het de tweede nederlaag op rij. Donderdag verloor het team ook al met 3-1 bij Getafe. Granada zakt zo naar de zesde plaats met twintig punten.

Real Sociedad heeft zondag de twaalfde speeldag in La Liga afgesloten met een 1-2 zege bij Granada. Adnan Januzaj viel in de slotfase in en hielp zijn team met een assist aan de driepunter. Real Sociedad komt in de tussenstand in La Liga naast Barcelona en Real Madrid, die door de uitgestelde Clásico beide wel een wedstrijd minder speelden, aan kop met 22 punten. De Rode Duivel, die pas in de 84e minuut mocht invallen, vond een minuut voor tijd achter de verdediging Portu, die feilloos afwerkte. Diezelfde Portu had de Basken na twintig minuten al een eerste keer op voorsprong gebracht. Granada maakte nog voor rust gelijk dankzij een fantastisch vrijschopdoelpunt van Vadillo.Voor Granada, de revelatie van het seizoensbegin in La Liga, is het de tweede nederlaag op rij. Donderdag verloor het team ook al met 3-1 bij Getafe. Granada zakt zo naar de zesde plaats met twintig punten.