Jesús Navas mocht uitkijken naar een nieuwe club want Manchester Citymanager Pep Guardiola wou zijn aflopend contract (30 juni 2017) niet verlengen. De Spaanse oefenmeester hield deze zomer een grote schoonmaak door nog drie andere spelers te laten vertrekken die eerder al hun waarde voor de club hadden bewezen. Ook doelman Willy Caballero (Chelsea), Pablo Zabaleta (West Ham) en Gaël Clichy (Basaksehir) mochten hun koffers al pakken.

Bijgevolg moet Sevilla geen transferbedrag ophoesten om de flankspeler vast te leggen. Navas is een jeugdproduct van de Andalusische club en was er al profvoetballer van 2003 tot 2013.

Doorheen zijn carrière heeft Navas al een stevig palmares bij elkaar gevoetbald. Hij won twee Spaanse bekers en tweemaal de Europa League met Sevilla. Met Manchester City behaalde hij de titel en de League Cup. Hij behoort ook tot de succesgeneratie van de Spaanse nationale ploeg. Met la Roja won hij het WK in 2010 en het EK in 2012.

In totaal speelde hij vier seizoenen voor de Citizens. Man City kocht Navas in 2013 van Sevilla voor een som van 25 miljoen euro. Hij trof acht keer raak in 183 wedstrijden voor zijn Engelse werkgever.

Navas is een nieuwe speler in het lijstje van voetballers die deze zomer terugkeren naar het oude nest.

Jesús Navas mocht uitkijken naar een nieuwe club want Manchester Citymanager Pep Guardiola wou zijn aflopend contract (30 juni 2017) niet verlengen. De Spaanse oefenmeester hield deze zomer een grote schoonmaak door nog drie andere spelers te laten vertrekken die eerder al hun waarde voor de club hadden bewezen. Ook doelman Willy Caballero (Chelsea), Pablo Zabaleta (West Ham) en Gaël Clichy (Basaksehir) mochten hun koffers al pakken.Bijgevolg moet Sevilla geen transferbedrag ophoesten om de flankspeler vast te leggen. Navas is een jeugdproduct van de Andalusische club en was er al profvoetballer van 2003 tot 2013.Doorheen zijn carrière heeft Navas al een stevig palmares bij elkaar gevoetbald. Hij won twee Spaanse bekers en tweemaal de Europa League met Sevilla. Met Manchester City behaalde hij de titel en de League Cup. Hij behoort ook tot de succesgeneratie van de Spaanse nationale ploeg. Met la Roja won hij het WK in 2010 en het EK in 2012.In totaal speelde hij vier seizoenen voor de Citizens. Man City kocht Navas in 2013 van Sevilla voor een som van 25 miljoen euro. Hij trof acht keer raak in 183 wedstrijden voor zijn Engelse werkgever.Navas is een nieuwe speler in het lijstje van voetballers die deze zomer terugkeren naar het oude nest.