De laatste aanwinst van Real Madrid heet Alex Craninx, is 15 jaar en 1,91 meter groot. De tot Spanjaard genaturaliseerde Belgische keeper komt voor de som van 3000 euro over van Marbella. Dat bedrag kan nog oplopen tot 60.000 euro als Craninx bij Real Madrid C effectief speelt en tot 300.000 euro als hij ooit het doel mag verdedigen van de eerste ploeg.

Zijn ex-trainer Diego Guerrero is alvast vol lof: "Hij is bescheiden en ijverig. Ondanks zijn lengte is hij een en al elektriciteit onder de palen. Werkelijk alles stopt hij. Hij doet me denken aan De Gea."

Voor Craninx zelf zijn David De Gea (Manchester United) en Thibaut Courtois (Atlético Madrid) voorbeelden "vooral omwille van hun jeugd en hun lengte", maar hij heeft slechts één idool: Iker Casillas. Naar Madrid verhuizen is dan ook een droom die voor hem in vervulling gaat. "Ik was er een week op proef. Mijn broer mocht meekomen en ze hebben ons te gek behandeld. We kregen zelfs tickets voor de CL-wedstrijd tegen Ajax." (SVH)

De laatste aanwinst van Real Madrid heet Alex Craninx, is 15 jaar en 1,91 meter groot. De tot Spanjaard genaturaliseerde Belgische keeper komt voor de som van 3000 euro over van Marbella. Dat bedrag kan nog oplopen tot 60.000 euro als Craninx bij Real Madrid C effectief speelt en tot 300.000 euro als hij ooit het doel mag verdedigen van de eerste ploeg.Zijn ex-trainer Diego Guerrero is alvast vol lof: "Hij is bescheiden en ijverig. Ondanks zijn lengte is hij een en al elektriciteit onder de palen. Werkelijk alles stopt hij. Hij doet me denken aan De Gea." Voor Craninx zelf zijn David De Gea (Manchester United) en Thibaut Courtois (Atlético Madrid) voorbeelden "vooral omwille van hun jeugd en hun lengte", maar hij heeft slechts één idool: Iker Casillas. Naar Madrid verhuizen is dan ook een droom die voor hem in vervulling gaat. "Ik was er een week op proef. Mijn broer mocht meekomen en ze hebben ons te gek behandeld. We kregen zelfs tickets voor de CL-wedstrijd tegen Ajax." (SVH)