Red Bull Salzburg speelt tegen het Lazio Roma van Rode Duivel Jordan Lukaku, terwijl RB Leipzig tegenover Olympique Marseille staat. Salzburg was in de achtste finale verantwoordelijk voor de uitschakeling van Borussia Dortmund, de club van Michy Batshuayi. Lazio Roma elimineerde Dinamo Kiev, Leipzig Zenit St.Petersburg en Marseille Athletic Bilbao.

Arsenal, dat in de vorige ronde vlot AC Milan wipte, moet om de halve finales te halen voorbij CSKA Moskou. Atletico Madrid, met Arsenal favoriet voor de eindzege, werd gekoppeld aan Sporting Lissabon.

De heenmatchen worden afgewerkt op 5 april. Een week later (12 april) vinden de terugwedstrijden plaats.

Red Bull Salzburg speelt tegen het Lazio Roma van Rode Duivel Jordan Lukaku, terwijl RB Leipzig tegenover Olympique Marseille staat. Salzburg was in de achtste finale verantwoordelijk voor de uitschakeling van Borussia Dortmund, de club van Michy Batshuayi. Lazio Roma elimineerde Dinamo Kiev, Leipzig Zenit St.Petersburg en Marseille Athletic Bilbao.Arsenal, dat in de vorige ronde vlot AC Milan wipte, moet om de halve finales te halen voorbij CSKA Moskou. Atletico Madrid, met Arsenal favoriet voor de eindzege, werd gekoppeld aan Sporting Lissabon. De heenmatchen worden afgewerkt op 5 april. Een week later (12 april) vinden de terugwedstrijden plaats.