Lukaku prijkt dinsdag op de voorpagina van Marca, onder de titel 'Mourinho wil de nieuwe Drogba'.

Twintig miljoen

Volgens de krant zou Lukaku 20 miljoen euro moeten kosten en in de spits bij Real Madrid de concurrentie moeten aangaan met Gonzalo Higuain en Karim Benzema.

Naast Lukaku zouden ook onder andere Mario Gomez, Amauri, Hugo Almeida en Fernando Llorente op het lijstje van Mourinho staan.

Hot

Lukaku, vorig seizoen als 16-jarige topschutter in de Belgische reguliere competitie met 15 goals, is al langer hot in Europa.

Een pak Europese topclubs hengelt naar de diensten van Lukaku, maar de jonge Rode Duivel wil eerst zijn studies afmaken en blijft tot nader order bij Anderlecht.

Lukaku prijkt dinsdag op de voorpagina van Marca, onder de titel 'Mourinho wil de nieuwe Drogba'. Twintig miljoen Volgens de krant zou Lukaku 20 miljoen euro moeten kosten en in de spits bij Real Madrid de concurrentie moeten aangaan met Gonzalo Higuain en Karim Benzema. Naast Lukaku zouden ook onder andere Mario Gomez, Amauri, Hugo Almeida en Fernando Llorente op het lijstje van Mourinho staan. Hot Lukaku, vorig seizoen als 16-jarige topschutter in de Belgische reguliere competitie met 15 goals, is al langer hot in Europa. Een pak Europese topclubs hengelt naar de diensten van Lukaku, maar de jonge Rode Duivel wil eerst zijn studies afmaken en blijft tot nader order bij Anderlecht.