'Het was voor mij eenvoudigweg lastig om met mijn angsten en twijfels om te gaan, daarom weifelde ik zo lang', zegt Kimmich bij ZDF.

Donderdag raakte bekend dat Kimmich na zijn coronabesmetting dit jaar niet meer in actie zal komen voor Bayern München. Hij heeft last van 'lichte infiltratie in de longen', waardoor hij nog niet voluit kon trainen. Kimmich verbleef een maand in quarantaine, eerst na een hoogrisicocontact en nadien vanwege een positieve test. Op 6 november speelde hij zijn laatste wedstrijd tegen Freiburg.

'Het was voor mij eenvoudigweg lastig om met mijn angsten en twijfels om te gaan, daarom weifelde ik zo lang', zegt Kimmich bij ZDF. Donderdag raakte bekend dat Kimmich na zijn coronabesmetting dit jaar niet meer in actie zal komen voor Bayern München. Hij heeft last van 'lichte infiltratie in de longen', waardoor hij nog niet voluit kon trainen. Kimmich verbleef een maand in quarantaine, eerst na een hoogrisicocontact en nadien vanwege een positieve test. Op 6 november speelde hij zijn laatste wedstrijd tegen Freiburg.