Julien Gorius, die in de belangstelling stond van Standard en AA Gent, blijft bij KV Mechelen. De 26-jarige Franse middenvelder tekende vandaag een nieuw contract tot midden 2016. Dat meldt KV Mechelen. Gorius speelde de afgelopen 3 seizoenen 88 competitieduels voor KV Mechelen en scoorde daarin 25 doelpunten. Vorig seizoen was hij dé sterkhouder bij Malinwa.

De club wilde hem dan ook absoluut niet verliezen en legde de Fransman een nieuw, verbeterd contract zonder opstapclausule voor. Gorius zette vandaag zijn handtekening.

Voor hij in 2008 naar KV Mechelen kwam, had Gorius drie seizoenen voor FC Brussels gespeeld, dat hem in 2005 wegkaapte bij het Franse Metz.

Ook Gorius' ploegmaat Yoni Buyens staat in de belangstelling van Standard. De Rouches brachten al een bod uit, maar dat werd door KV Mechelen afgewezen. Buyens zelf heeft al aangegeven dat hij graag naar Luik wil. (KVDA)

Julien Gorius, die in de belangstelling stond van Standard en AA Gent, blijft bij KV Mechelen. De 26-jarige Franse middenvelder tekende vandaag een nieuw contract tot midden 2016. Dat meldt KV Mechelen. Gorius speelde de afgelopen 3 seizoenen 88 competitieduels voor KV Mechelen en scoorde daarin 25 doelpunten. Vorig seizoen was hij dé sterkhouder bij Malinwa. De club wilde hem dan ook absoluut niet verliezen en legde de Fransman een nieuw, verbeterd contract zonder opstapclausule voor. Gorius zette vandaag zijn handtekening. Voor hij in 2008 naar KV Mechelen kwam, had Gorius drie seizoenen voor FC Brussels gespeeld, dat hem in 2005 wegkaapte bij het Franse Metz. Ook Gorius' ploegmaat Yoni Buyens staat in de belangstelling van Standard. De Rouches brachten al een bod uit, maar dat werd door KV Mechelen afgewezen. Buyens zelf heeft al aangegeven dat hij graag naar Luik wil. (KVDA)